Amuse Bouche

  • Evenimente
  • #ZeroWaste
  • Lifestyle
  • Eat & Travel
  • Destinație România
  • Stele Michelin
  • Dining
  • Contact

Restaurant Modigliani – preparate banale și servire de 5 stele

02/12/2014 amusebouchero Leave a Comment

“Modigliani – pasta e carne” este restaurantul italian de la Intercontinental. Este poziționat ca un restaurant de lux, autentic italian.

Exterior restaurant Modigliani Hotel Intercontinental BucurestiInterior restaurant Modigliani - pasta e carne Hotel Intercontinental Bucuresti

Atmosferă & Service

Restaurant Modigliani ocupă parterul aripii din spate a hotelului, cea dinspre Teatrul Național. Se poate intra din hotel sau din exterior, din strada Batistei. Pereții exteriori sunt din sticlă, lucru ce ajută atmosfera unei cine.
Pe lângă luminile orașului prin pereții din sticlă, pereții interiori  poartă reproduceri ale operelor lui Modigliani, iar în mijlocul restaurantului tronează un pian.

Servirea este foarte bună și ai senzația că o armată de specialiști se ocupă personal de fiecare detaliu al experienței tale culinare. Cineva te conduce la masă, altcineva îți ia haina, o a 3a persoană îți prezintă meniul și îți servește mâncarea, iar a 4a îți aduce amuse bouche și te întreabă după fiecare preparat dacă totul a fost la înălțimea așteptărilor. Și nu la modul obositor.

Creveti in crusta de cartofi la restaurant Modigliani - pasta e carne Hotel IntercontinentalMelanzana alla Parmigiana la restaurant Modigliani Hotel Intercontinental BucurestiModigliani-8Meniu

Meniul la restaurant Modigliani este scurt. Aperitive, Paste/Orez, Preparate la grătar și o secțiune cu recomandări ale bucătarului. Am încercat mai multe preparate din fiecare secțiune, iar concluzia a fost ca nivelul de calitate al întregii experiențe nu se ridică la nivelul prețurilor și poziționării.
Nu găsești aici genul de preparat despre care să povestești acasă sau să recomanzi prietenilor.
Cele mai multe bile albe pentru paste. Dar nu le-am include într-un top 5, cu siguranță .
Cele mai multe bile negre pentru deserturi. Nu ni se întâmplă des să lăsăm un desert în farfurie, însă tarta de lămâie amalfitană a fost o astfel de situație.

Tarta cu lamaie amalfitana la restaurant Modigliani - pasta e carne

Amuse bouche sorbet de lamaie la restaurant Modigliani Hotel Intercontinental Bucuresti

Ce mai trebuie să știi:

  • Dacă îți faci rezervare online primești un anumit aperitiv din partea casei
  • Restaurantul este deschis între orele 18:00 și 24:00, de luni până sâmbătă

Modigliani – pasta e carne | Nicolae Bălcescu 4 |0730 644 806 | www.restaurantmodigliani.com

  • Worlds 50 Best Restaurants 2019
    Cum am simțit gala World’s 50 Best Restaurants 2019
  • NOUA Alex Petricean
    5 lucruri despre NOUA, proiectul lui Alex Petricean

  • Twins Garden Moscova. La masa fraților Berezutskiy

  • Ce a adus lansarea primului ghid Gault & Millau în…

Dining Fine Dining, Restaurante Bucuresti

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cautare

Parteneri Amuse Bouche

Parteneri Amuse Bouche

Destinatie Romania

Destinatie Romania

Despre Amuse Bouche

Amuse Bouche
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

UNDE MÂNCĂM ÎN BUCUREȘTI?

Restaurants Bucharest

Protectia datelor personale

Politica de confidentialitate

Copyright © 2023 · Daily Dish Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies.