Amuse Bouche

  • Evenimente
  • #ZeroWaste
  • Lifestyle
  • Eat & Travel
  • Destinație România
  • Stele Michelin
  • Dining
  • Contact

Fior di Latte: un nou proiect semnat Patrizia Paglieri

18/12/2014 amusebouchero Leave a Comment

Acesta este un articol mai vechi. Citește ultimul update despre Fior di Latte aici.

Fior di Latte este una dintre cele mai recente apariții în peisajul restaurantelor din București și cel mai nou proiect culinar semnat Patrizia Paglieri. S-a deschis la începutul lunii decembrie, pe bulevardul Primăverii, la parterul aceleiași clădiri în care se află și OSHO. Nu a fost încă lansat oficial. Cel mai probabil va fi lansat în ianuarie.

Fior di Latte nu se poziționează ca un restaurant de fine dining ci ca un bistro premium. Este un spațiu de dimensiuni reduse în care te poți bucura de preparatele unuia dintre cei mai cunoscuți chefi din România: Patrizia Paglieri.

Această poziționare nu ne-a împiedicat însă să îl comparam chiar de la prima vizită cu Osteria Gioia, unul dintre proiectele de succes din CV-ul Patriziei Paglieri și probabil cel mai bun restaurant italian la momentul actual.

Interior bistro Fior di Latte chef Patritzia Paglieri

Care sunt concluziile după prima vizită?

Ne-a impresionat meniul variat cu foarte multe opțiuni și numărul mare de preparate pe bază de trufe proaspete. Am testat bruschetele cu trufe și nuci, salata de caracatița cu pastă de măsline, pastele cu trufe și pieptul de rată cu piure de păstârnac.

Calitatea preparatelor pe care le-am încercat este comparabilă cu cea de la Osteria Gioia. Același lucru îl putem spune și despre prețuri. O porție de taglioni cu trufe proaspete și parmezan costă 47 de lei.

Bruschete cu trufe la bistro Fior di Latte chef Patritzia Paglieri Salata de caracatita la Fior di Latte in Bucuresti chef Patritzia Paglieri Taglioni cu trufe proaspete la Fior di Latte in Bucuresti chef Patritzia Paglieri Piept de rata la bistro Fior di Latte in Bucuresti chef Patritzia Paglieri

Un plus pentru Fior di Latte vine din zona de deserturi, zonă în care restaurantele italienești stau destul de slab. Ne-am bucurat de câte o porție generoasă și delicioasă de tiramisu cu ciocolată servit la borcan.

Minusurile pe care le-am observat la prima vedere vin din poziționarea restaurantului dar și din faptul că se află la început de drum: servirea nu este la nivelul unui restaurant de fine dining iar mesele sunt foarte apropiate în anumite zone din cauza spațiului redus.

Tiramisu la borcan la bistro Fior di Latte chef Patritzia Paglieri

Vom reveni la Fior di Latte după lansarea oficială pentru a vedea ce s-a schimbat și a face o analiză mai detaliată. Lucrurile arată deja foarte bine încă de acum. Ținând cont de poziție, s-ar putea să fie unul din acele locuri în care vom avea nevoie de rezervare.

Fior di Latte nu are încă site. Dacă vreți să aruncați o privire în meniu puteți încerca pe pagină de facebook: Fior di Latte

 

Fior di Latte | B-dul Primăverii nr. 29 | 0784 420 555

  • NOUA Alex Petricean
    5 lucruri despre NOUA, proiectul lui Alex Petricean

  • Twins Garden Moscova. La masa fraților Berezutskiy

  • Am deschis Bistro Ateneu!
  • Alex Petricean Jonas
    Weekend gastronomic la Valea Verde: 4-hands dinner cu Alex Petricean…

Dining Fine Dining, Restaurante Bucuresti

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cautare

Parteneri Amuse Bouche

Parteneri Amuse Bouche

Destinatie Romania

Destinatie Romania

Despre Amuse Bouche

Amuse Bouche
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

UNDE MÂNCĂM ÎN BUCUREȘTI?

Restaurants Bucharest

Protectia datelor personale

Politica de confidentialitate

Copyright © 2023 · Daily Dish Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies.