Amuse Bouche

  • Evenimente
  • #ZeroWaste
  • Lifestyle
  • Eat & Travel
  • Destinație România
  • Stele Michelin
  • Dining
  • Contact

Epicure (3*) – mic dejun la 3 stele Michelin

01/06/2015 amusebouchero 1 Comment

Micul dejun la restaurant Epicure reprezintă, alături de cina în Turnul Eiffel, una dintre cele mai memorabile experiențe de care ne-am bucurat în Paris. Dacă vrei răsfăț la micul dejun, atunci aceasta ar trebui să fie prima ta alegere când ajungi în Paris. Plus că nu se întâmplă prea des să întâlnești un restaurant cu 3 stele Michelin care să aibă variantă de mic dejun.
mic dejun la restaurant Epicure 3 stele michelin interior restaurant Epicure 3 stele Michelin ParisEpicure este unul dintre restaurantele hotelului de lux – Le Bristol. Este considerat cel mai bun restaurant de hotel din lume. Este pe primul loc chiar și în topul restaurantelor din Paris pe TripAdvisor, o mare performanță într-un oraș cu aproape 13.000 de restaurante, din care 9 au 3 stele Michelin. În plus, Epicure este restaurantul care arată cel mai bine din tot ce am încercat în Paris.
clatite cu somon la restaurant Epicure 3 stele mIchelin preparate mic dejun la restaurant Epicure 3 stele MichelinAici, pentru micul dejun ai 4 variante de meniu – Continental, American, Japonez și Epicure. Cu prețuri între 45 și 85 euro de persoană. Noi am optat pentru ultima variantă, respectiv 3 feluri de mâncare plus o salată de fructe ca desert.

Aveam pretenții mari de la această experiență și nu am fost dezamăgiți. Totul a început cu un pahar de șampanie. Apoi suc de portocale, cafea, produse de patiserie și dulcețuri. După care au urmat asocierile mai inedite – clătite cu somon și sos de smântână, prosciutto cu ricotta și combinația cea mai extravagantă – ou fiert cu caviar și foiță de aur.
ou cu caviar la restaurant Epicure 3 stele Michelin salata de fructe la restaurant Epicure 3 stele Michelin Detaliu interior restaurant Epicure gradina exterioara restaurant Epicure ParisAm plecat de la Epicure încântați de experiență și de alegerea făcută. Un weekend petrecut la hotelul Le Bristol și cină la Epicure sună foarte bine pentru viitor.

Ce mai trebuie să știi:

  • Îți recomandăm să faci rezervare chiar dacă este vorba de mic dejun. Cu 1-2 săptămâni înainte de preferat. Telefonul este cea mai bună variantă pentru rezervare
  • Pentru a te bucura de locația principală a restaurantului, va trebui să alegi maxim 8:45 ca oră pentru rezervare
  • Alocă în jur de 2 ore pentru această experiență


  • Hiša Franko. Slovenia pe harta gastronomică a lumii
  • Twins Festival lineup
    TWINS GARDEN INTERNATIONAL FESTIVAL. Cel mai grandios eveniment gastronomic la…

  • Twins Garden Moscova. La masa fraților Berezutskiy

  • Maaemo: Noua expresie a bucătăriei norvegiene

Eat & Travel, Stele Michelin Restaurante Paris, Stele Michelin

Comments

  1. Ovidiu Ciprian says

    08/06/2015 at 22:04

    Ce bine arata, chiar daca nu iti este foame, ti se face.

    Răspunde

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cautare

Parteneri Amuse Bouche

Parteneri Amuse Bouche

Destinatie Romania

Destinatie Romania

Despre Amuse Bouche

Amuse Bouche
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

UNDE MÂNCĂM ÎN BUCUREȘTI?

Restaurants Bucharest

Protectia datelor personale

Politica de confidentialitate

Copyright © 2023 · Daily Dish Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies.