Avem vești bune! În acest an ne-am organizat mai bine și avem deja toate datele și destinațiile pentru vacanțele noastre gastronomice din 2024.Te așteptam cu mesaj la contact@amusebouche.ro daca te interesează una sau mai multe vacanțe din lista de mai jos.
8-15 mai | Țara Bascilor
Revenim în destinația noastră preferată din toate timpurile alături de comunitatea Amuse Bouche pentru al 3-lea an consecutiv. Și de data aceasta avem o selecție gastronomică extraordinară din tot ce are mai bun de oferit aceasta zonă: Etxebarri, Elkano, Amelia, Ibai proaspăt redeschis, o zi în Rioja la Venta Moncalvillo și multe experiențe de street food.Nr. locuri: 12
14-20 iunie | Paris & Champagne
2 seri în Paris și 4 în Champagne. Mergem la Bruno Verjus, cel mai bun restaurant din Franța. În Champagne explorăm cele mai interesante case de Champagne. Plus restaurante, desigur. Nr. locuri: 8
18-22 septembrie | Lisabona
Un weekend extins în Lisabona planificat împreună cu cei mai buni Chefs din Protugalia: Jose Avillez și prietenul nostru, Joao Rodrigues. Vom merge la cele mai bune restaurante din Lisabona, plus alte experiențe locale. Nr. locuri: 12
15-21 octombrie | Italia
Niko Romito (3) este considerat cel mai avansat chef din Italia pe bucătărie avant-garde. Uliassi (3) este locul 34 în The World’s 50 Best Restaurants și probabil cel mai bun restaurant de seafood din Italia. Iar Pepe în Grani este un loc de pelerinaj pentru iubitorii de pizza. Toate sunt pe lista noastră de experiențe din octombrie.
Nr. locuri: 8
14-17 noiembrie | Girona
O experiență gândită în jurul familiei Roca. Vom merge la El Celler de Can Roca, vom sta la hotelul familiei și vom descoperi Girona împreună. Nr. locuri: 12
Mai multe detalii și pre-rezervări la contact@amusebouche.ro.
Lista închisă. 19-26 martie | Sudul Spaniei
O experiență gândită în jurul a două dintre cele mai bune restaurante din lume – Aponiente (3*) și NOOR (3*). Avem 3 opriri: Cordoba, Jerez și Sevilla. Am închis deja înscrierile pentru această vacanță. Detalii aici.
Nr.locuri: 10 / Locuri libere: 0.
Lasă un răspuns