Amuse Bouche

  • Evenimente
  • #ZeroWaste
  • Lifestyle
  • Eat & Travel
  • Destinație România
  • Stele Michelin
  • Dining
  • Contact

Amuse Bouche x Beans & Dots x The Botanist: Brunch la muzeu.

20/10/2021 amusebouchero Leave a Comment

Ne-au atras întotdeauna restaurantele și cafenele din muzee. Au un farmec aparte. Cel mai bun restaurant din Asia pe care l-am vizitat de 2 ori se află într-un muzeu. Odette are trei stele Michelin și face parte din National Gallery din Singapore. Iar muzeul nostru preferat din Europa, Guggenheim Bilbao, este casa unuia dintre cele mai bune restaurante din Țara Bascilor, Nerua.

Beans & Dots, Muzeul de Artă Recentă

Revenind în România, Muzeul de Artă Recentă ne-a atras atenția încă de la deschidere. Este probabil cel mai cool din București. Ne-am dorit să “facem ceva” acolo de mult timp, dar nu a fost momentul potrivit. Până în acest an când cafeneaua / bistro-ul MARe a fost preluat de prietenii de la Beans & Dots.

Așa a apărut în povestea noastră «brunch la muzeu» un concept simplu art meets food .Un chef de top ales de noi face take-over pe bucătăria MARe pentru un weekend întreg. Meniu special food & drinks.

Oana Coantă, Bistro de l’Arte

Până acum, am avut 2 weekend-uri sold out alături de Oana Coantă (Bistro de l’Arte) și Alex Petricean (NOUA). Două evenimente cu aproape 300 de invitați. Și nu intenționam să ne oprim (daca ne lasă pandemia, desigur). Vedem în aceste brunch-uri un pretext de socializare, dar și o modalitate de promovare a gastronomiei în București. Cam ce facem și cu celelalte activități în care suntem implicați.

Alex Petricean, NOUA

Un rol important în succesul acestor evenimente l-a avut colaborarea cu The Botanist, brand-ul nostru preferat de gin. Cocktail-urile create de Robert Marshall, ambasador The Botanist în Romania, special pentru aceste weekend-uri au completat perfect tabloul de la MARe. De reținut pentru întâlnirile noastre viitoare: Romanian Pelin Martini.

Robert Marshall, ambasador The Botanist Gin

Vă lăsam mai jos cu câteva imagini din cele 2 weekend-uri. Anunțam în curând alte evenimente.

  • Zabola interiors Red Room
    Calendar: Weekend-urile noastre gastronomice din această toamnă

  • Chef Bogdan Alexandrescu și noua direcție culinară de la L’Atelier…
  • NOUA Restaurant Bucuresti Trilogie de Peste
    Unde mâncăm în București în 2020. Lista noastră.
  • Zabola Armin
    Cum a arătat ultimul weekend gastronomic Amuse Bouche din 2019:…

Evenimente

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cautare

Comandă cartea noastră

Imperfect. Cum îmbunătățești relația cu mâncarea și risipa

Parteneri Amuse Bouche

Parteneri Amuse Bouche

Destinatie Romania

Destinatie Romania

Despre Amuse Bouche

Amuse Bouche
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Protectia datelor personale

Politica de confidentialitate

Copyright © 2025 · Daily Dish Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies.