Amuse Bouche

  • Evenimente
  • #ZeroWaste
  • Lifestyle
  • Eat & Travel
  • Destinație România
  • Stele Michelin
  • Dining
  • Contact

Cum a fost primul nostru eveniment gastronomic din acest an

01/06/2019 amusebouchero Leave a Comment

Am adus laolaltă una dintre cele mai autentice locații din Delta Dunării, 6 mâini dibace în bucătărie, vinuri bune, sălbăticia unui loc unic în România și oameni pe care ți i-ai dori alături și pe o insulă pustie. Cam așa ar suna, în câteva cuvinte, descrierea primului nostru eveniment gastronomic din acest an de la Limanul Resort, 24-26 mai.Limanul event Amusebouche.roLăsăm imaginile să dezvăluie atmosferă și desfășurarea acțiunii 🙂

Pentru noi weekendul a început cu o zi mai devreme cu deja clasica vizită la prietenii de la Nasul Roșu de unde ne-am aprovizionat cu cele mai bune legume și brânzeturi interesante pentru mic dejun.Eveniment Limanul Amuse Bouche Nasul Rosu

A urmat drumul prin Deltă către Limanul ResortEveniment Limanul Amuse Bouche BMW Seria 3 GTEveniment Limanul Amuse Bouche Danube Sunset

Brainstorming și discuțiile despre meniu cu Radu Dumitrescu și Alex Petricean.Eveniment Limanul Amuse Bouche Alex Petricean Radu Dumitrescu

Știucă pusă la uscat pentru un preparat special

Eveniment Limanul Amuse Bouche MalasolcaLimanul Resort RAW BauerLimanul event Amusebouche.ro panorama

Prima seară la Limanul Resort a fost dedicată preparatelor tradiționale pregătite de Tatiana Vlas cu ajutorul celor doi chefs din București, Radu și Alex.Limanul Resort Amuse Bouche seara traditionala Radu Dumitrescu, alex Petricean, Tatiana Vlas

Limanul Resort Amuse Bouche seara traditionalaIcre de crap / Salată de scrumbie marinată

Limanul Resort Amuse Bouche seara traditionala placinta de peste Plăcintă de crap

Limanul Resort Amuse Bouche seara traditionala fish skewersFrigărui de somn servite cu cartofi la ceaun

Limanul Resort Amuse Bouche seara traditionala placinta Plăcintă cu branză de vaci și stafide

Limanul event Amusebouche.ro Prince Matei

Ne-am început ziua de sâmbătă cu un mic dejun delicios după care ne-am pregătit de plimbarea prin Deltă.Mic dejun Limanul Resort Amuse BoucheMic dejun Limanul ResortLimanul event Amusebouche.ro DeltaLimanul event Amusebouche.ro Danube Delta

După aproape 3 ore de explorat sălbăticia Deltei Dunării, am ajuns la destinație. O insulă unde ne-am bucurat de una din cele mai autentice experiențe, borș de pește la ceaun în mijlocul naturii.Limanul event Amusebouche.ro bors la ceaunLimanul event Amusebouche.ro pranz pe insulaLimanul event Amusebouche.roLimanul event Amusebouche.ro Sarica NiculitelEveniment Gastronomic Limanul ResortLimanul event Amusebouche.ro pranz pe insulaLimanul event Amusebouche.ro table setup

Seara de sâmbătă, cină modernă pregătită de Alex Petricean și Radu Dumitrescu, ajutați de Tatiana Vlas. 8 preparate și wine pairing. Limanul event Amusebouche.ro San PellegrinoLimanul event Amusebouche.ro Amuse BoucheAmuse Bouche: Bibilică, Păsat, Flori de Soc

Limanul event Amusebouche.ro StirbeyLimanul event Amusebouche.ro wine selectionLimanul event Amusebouche.ro Ceviche CarasCaras, castravete, mentă, grâu de sezon

Limanul event Amusebouche.ro tasting menuSparanghel, Icre negre, Gulie, Frunze de Smochin

Limanul event Amusebouche.ro Malasolca„Malasolcă”

Limanul event Amusebouche.ro Pike PerchȘalău, brânză maturată, cozi de pătrunjel

Limanul event Amusebouche.ro Crap pe varza„Crap pe varză”

Limanul event Amusebouche.ro Gitana LupiLimanul event Amusebouche.ro pigeon and GarlicPorumbel și usturoi

Limanul event Amusebouche.ro Moment artisticO surpriză artistică din partea echipei Limanul Resort, ansamblul Nufărul Alb.

Duminică după-amiază am revenit în București și ne-am oprit direct la secția de votare. Finalul unui weekend perfect!

Mulțumim tuturor celor care au decis să își petreacă weekend-ul 24-26 mai alături de noi!

Mulțumim Limanul Resort, Alex Petricean, Radu Dumitrescu!

Mulțumim partenerilor noștri și celor care au contribuit la succesul evenimentului: UniCredit Bank, San Pellegrino & Acqua Panna, BMW Romania, Țuca Zbârcea & Asociații, Sarica Niculițel, Gitana Winery, Crama Bauer, Crama Lechburg.

  • NOUA Alex Petricean
    5 lucruri despre NOUA, proiectul lui Alex Petricean

  • Evenimentele Amuse Bouche din 2018. Primele experiențe gastronomice curatoriate de…
  • Alex Petricean Jonas
    Weekend gastronomic la Valea Verde: 4-hands dinner cu Alex Petricean…
  • ATRA 6 hands dinner
    Weekend gastronomic la ATRA Doftana: 6-hands dinner cu Alex Iacob,…

Evenimente

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectia datelor personale

Politica de confidentialitate

Copyright © 2025 · Daily Dish Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies.