Amuse Bouche

  • Evenimente
  • #ZeroWaste
  • Lifestyle
  • Eat & Travel
  • Destinație România
  • Stele Michelin
  • Dining
  • Contact

Weekend gastronomic la ATRA Doftana: 6-hands dinner cu Alex Iacob, Alex Dumitru și Daniel Pălici

08/09/2018 amusebouchero Leave a Comment

Primul nostru eveniment culinar se întâmplă în această lună! Pentru două seri aducem în același loc: oameni pasionați de gastronomie, o destinație de weekend specială și 3 dintre chefii noștri preferați din România.

Ne gândim de ceva timp să organizăm evenimente culinare în parteneriat cu destinațiile de weekend din țară. Apropierea de București și deschiderea față de gastronomie din ultimii ani au făcut din ATRA alegerea ideală pentru un prim pas în această direcție. Așa că, am pregătit împreună ceva special pentru final de septembrie.

6-hands dinner: Alex Iacob, Alex Dumitru, Daniel Pălici6 hands dinner ATRAAvem alături de noi trei dintre cei mai buni chefs din România: Alex Iacob, Alex Dumitru și Daniel Pălici.

Pe Alex Iacob l-am cunoscut acum câțiva ani la Manasia. A fost o revelație pentru ceea ce se întâmpla în România din punct de vedere gastronomic. L-am urmat apoi la KANE, unde a reușit să obțină 14.5 puncte în prima ediție a ghidului Gault & Millau și titlul de Young Chef of the Year.

Cu Alex Dumitru vorbim încă de pe vremea când lucra în Napa Valley la Auberge du Soleil, pregătindu-se să revină în România. De el se leagă experiențele de la ATRA din ultimii doi ani. Interesul lui pentru ingrediente locale și ciuperci sau fructe sălbatice i-au adus lui Alex 13.5 puncte în primul ghid Gault & Millau și premiul special “Terroir”.

Daniel Pălici este noul chef de la ATRA Doftana. L-am cunoscut La Vinuri în București, cu puțin timp în urmă. I-am încercat de mai multe ori prepáratele și înțelegem de ce Gault & Millau a decis să îi ofere 14 puncte, după doar câteva luni de activitate.

Cum arată programul?
Am împărțit weekendul 28-30 septembrie în două evenimente separate în care avem doar 16 locuri disponibile/seară. Serile de 28 (vineri) și 29 (sâmbătă) septembrie. Cei trei chefs vor găti un meniu special pentru cină, urmat de mic dejun gourmet.Atra Doftana

La ce să te aștepți?
Cină specială cu meniu de degustare ce cuprinde amprenta locului și creativitatea celor 3 chefs. Wine pairing cu vinuri atent selectate de noi împreună cu partenerii de la Le Manoir. Socializare, povești culinare, o noapte de cazare la ATRA și mic dejun gourmet creat, bineînțeles, de același trio.

Extras – Mașini de la Automobile Bavaria
Avem 9 mașini de test de la partenerul nostru, Automobile Bavaria. Îți poți completa experiența de la ATRA cu modelul de BMW sau MINI pe care dorești să îl încerci.BMW RomaniaMașinile se dau în ordinea rezervărilor / cererilor și se preiau din București. Va contactăm noi pentru a discuta preferințele 🙂

Cost eveniment
Prețul pachetului este 1100 lei/persoană

Prețul include:

– Cină Tasting Menu & Wine Pairing (vineri sau sâmbătă)
– Cazare 1 noapte la ATRA Doftana (cazare în cameră dublă).
– Mic dejun gourmet

Avem doar 16 locuri disponibile / seară. Evenimentul este dedicat adulților.
Rezervările se fac direct la ATRA Doftana: +40 735 02 01 11 / info@atradoftana.ro.

Mulțumim partenerilor noștri: Le Manoir, Automobile Bavaria.

  • Limanul Resort - day view
    Limanul Resort – Tradiția și spiritul sălbatic al Deltei Dunării
  • valea verde cund transilvania destinatie gastronomica
    Valea Verde. Destinație gastronomică în inima Transilvaniei

  • “Destinație România” – ghidul nostru pentru vacanțe locale
  • Atra Doftana Valea Doftanei
    Atra Doftana: Destinație culinară

Evenimente, Lifestyle

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectia datelor personale

Politica de confidentialitate

Copyright © 2025 · Daily Dish Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies.