Amuse Bouche

  • Evenimente
  • #ZeroWaste
  • Lifestyle
  • Eat & Travel
  • Destinație România
  • Stele Michelin
  • Dining
  • Contact

Brunch la Radisson Blu în 2015

09/06/2015 amusebouchero 1 Comment

Acesta este un articol mai vechi. Citește ultimul update despre Radisson Sunday Brunch aici

Începând cu 1 iunie s-a redeschis sezonul de brunch la Radisson. Iar noi am răspuns “prezent” încă din primul weekend, motivați și de cele 30 de grade de afară, dar și curioși să vedem cum s-au schimbat lucrurile la Radisson vara aceasta.
Piscina Radisson Blu Bucuresti
Concluzia este simplă: chiar dacă sunt câteva schimbări, brunch-ul de la Radisson rămâne una dintre cele mai bune variante pentru o zi de weekend în București.

Prima schimbare vizibilă este legată de preț. Dacă până acum costul pentru o zi de brunch la Radisson era de 190 lei, începând cu acest an avem 3 praguri cuprinse între 210 lei și 240 lei. Diferența se face în zona de băuturi alcoolice. Dacă vrei să te bucuri de un prosecco mai bun și ești băutor de vin atunci merită să optezi pentru o variantă mai scumpă. Dacă ești băutor de bere atunci pachetul standard de 210 lei este exact ce îți trebuie. Berea Ursus la draught este aceeași pentru toate pachetele.
Brunch de duminica la piscina Radisson Blu Bucuresti Prajituri la brunch piscina Radisson Blu Bucuresti Cocktail cu creveti la Radisson Blu Bucuresti
A doua schimbare este în zona de “set-up”. Tot spectacolul exterior de anul trecut, cu suporturi pentru preparate așezate pe gazon, bar exterior și servirea “direct de pe gratar”, a dispărut. Zona respectivă este acum într-o fază de renovare și va fi disponibilă probabil din nou pentru brunch în 2016.
Salad Bar la brunch Radisson Blu Bucuresti Brunch la Radisson Blu Dacia Felix Bucuresti
În noul format, mâncarea este așezată în interiorul restaurantului Dacia Felix, iar mesele în partea dreaptă a piscinei. Preparatele au rămas la fel de bune, diverse și la fel de multe cum ne-au obișnuit cei de la Radisson. Te poți bucura de burgeri de vită făcuți în casă, cocktailuri cu creveți, salată cu caracatiță, specialități din carne de vită, frigărui de creveți, cotlete de miel, bar cu salate și preparate vegetariene, înghețată, prăjituri și multe altele.
Experiența este completată bineînțeles de piscină și de muzică live, atmosfera fiind în continuare la fel de plăcută ca și anul trecut.
Hotel Radisson Blu Bucuresti
Pentru noi, brunch-ul de la Radisson rămâne și în această vară una dintre cele mai bune opțiuni pentru zilele de duminică petrecute în oraș.

Mai multe poze și detalii despre brunch-ul de la Radisson găsești într-un articol mai vechi, aici.

  • Urban Adventures Bucuresti tururi alternative
    Urban Adventures. Sau cum transformi un tur de oraș într-o…

  • Evenimentele Amuse Bouche din 2018. Primele experiențe gastronomice curatoriate de…

  • “Route du Bonheur” – Road Trip în Nordul Italiei cu…
  • Alex Petricean Jonas
    Weekend gastronomic la Valea Verde: 4-hands dinner cu Alex Petricean…

Lifestyle Fine Dining, Vacanță în România

Comments

  1. Maxxine says

    11/06/2015 at 15:14

    pai considering ca a scazut tva-ul la mancare….s-a scumpit si brunch-ul ;))

    Răspunde

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cautare

Parteneri Amuse Bouche

Parteneri Amuse Bouche

Destinatie Romania

Destinatie Romania

Despre Amuse Bouche

Amuse Bouche
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

UNDE MÂNCĂM ÎN BUCUREȘTI?

Restaurants Bucharest

Protectia datelor personale

Politica de confidentialitate

Copyright © 2023 · Daily Dish Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies.